Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Arwin en Danielle Arwin en Danielle uit Zwijndrecht schreef op 11 juli 2023 om 13:51
Wat hebben wij een fijne, relaxte kraamweek gehad door Perine. Perine oefent haar vak met veel liefde en passie uit. Heeft veel kennis en heeft deze kennis dan ook goed op ons overgebracht. Wij vonden het belangrijk dat er goed werd meegekeken bij de borstvoeding zodat de voedingen ook fijn zouden verlopen als Perine weg zou zijn. Zij heeft hier dan ook uitgebreid de tijd voor genomen en ons ontzettend geholpen, want kennis over borstvoeding heeft Perine zeker! Wij zouden Perine absoluut aanrader. Lieve Perine duizend maal dank voor je liefde, aandacht, tijd en energie. Wij hebben onze kraamweek zeer positief ervaren.
Alain, Gerda, Mara en Flore van Vugt Alain, Gerda, Mara en Flore van Vugt schreef op 19 mei 2023 om 10:04
Wij kijken terug op een enorm fijne kraamweek dankzij Perine. Perine is erg lief en weet van aanpakken. Met haar jarenlange ervaring kan ze veel tips geven. Ze heeft overal oog voor en was ook erg lief voor grote zus Mara. Vanaf de intake tot afsluiting van de kraamweek was alles goed en duidelijk geregeld. Nogmaals veel dank!!
Lieke en Wessel Lieke en Wessel uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op 27 maart 2023 om 19:06
Wij waren erg blij met Perine als kraamverzorgster van ons eerste kleintje. Als ouders zijn veel dingen nieuw en Perine had voor alles wel een goede raad. Wij vonden het fijn dat Perine aan het hele plaatje dacht, immers een ontspannen gezin, zorgt voor een ontspannen kraamweek. Mochten wij in de toekomst nog een keer kraamhulp nodig hebben, is het voor ons wel duidelijk wie. Echt een topper!
Danny, Rowena, Shardeé & Louén Danny, Rowena, Shardeé & Louén uit Zwijndrecht schreef op 1 februari 2023 om 20:01
We hebben wederom een hele fijne kraamweek mogen ervaren mede door Perine en zo fijn dat ze onze oudste dochter waar kon bij betrok! Perine heeft oog voor het hele gezin, bied een luisterend oor, leg alles rustig uit en spring bij waar nodig, hierdoor hebben we onze kraamweek heerlijk in alle rust kunnen genieten van ons gezin van nu vier. Onze oudste dochter is gek op Perine en stond iedere ochtend te springen als de deur bel ging!
Ouders van George Ouders van George schreef op 26 oktober 2022 om 20:02
Zo vriendelijk, lief, sociaal maar bovenal enorm kundig. De persoonlijke benadering van intake tot nazorg hebben wij als erg prettig ervaren. Kraamzorg Perine zouden wij dan ook iedere aanstaande ouder aanbevelen.
Sarah & Job van Ast Sarah & Job van Ast uit Zwijndrecht schreef op 17 juli 2022 om 15:48
Wat was het ontzettend fijn om Perine bij ons in huis te hebben! Ze heeft ons heel fijn op weg geholpen met ons eerste kindje Todd. Buiten alle handige tips en tricks heeft ze er ook voor gezorgd dat wij konden wennen, goed konden aarden en uitrusten. Perine is erg relaxed en prettig in de omgang. Met heel veel ervaring en kennis van Perine hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad.
Familie Hudson Familie Hudson uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op 13 juli 2022 om 15:35
Perine krijgt van ons een dikke 10. Met en dankzij haar hebben wij onwijs relaxed van onze kraamweek kunnen genieten. Met haar kennis en ervaring was er niets waar ze ons niet bij kon helpen, super fijn bij een eerste kindje! Van alle basiskennis zoals borstvoeding en verzorging tot alle andere vragen die we maar hadden. Een gezellig praatje ontbrak uiteraard ook niet. Toen wij ons niet zo lekker voelden is ze zelfs nog een boodschap voor ons wezen doen, niets is Perine te gek! Voor ons is het dus heel duidelijk dat wij Perine aan iedereen van harte zouden aanbevelen.
Rens, Debby en de kids Rens, Debby en de kids uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op 30 april 2022 om 19:32
Lieve Perine, Wat zijn we blij dat jij bij ons bent komen kramen. Chloé is ons vijfde kindje en we hebben volop kunnen genieten. Het was meivakantie en al onze kinderen waren thuis, maar jij draaide je hand er niet voor om. Alles was op orde en de zorg voor moeder en kind was meer dan fantastisch. De kinderen vinden het jammer dat je er niet meer bent. We gunnen iedereen een kraamverzorgende zoals jij. Elke dag was weer een feestje. Bedankt voor de goede zorg. Liefs, Rens, Debby, Jesse, Milan, Nikki, Marley en Chloé
Romy Romy uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op 13 april 2022 om 07:52
Helaas begon onze kraamweek niet zoals gepland.. vanwege een corona besmetting van mij. Perine heeft ondanks de besmetting heel erg goed en kundig geholpen met de juiste bescherming voorzichzelf om zelf niets op te lopen. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Perine. Ze luisterde goed naar onze wensen en al onze vragen. Het was onderling ook erg gezellig met elkaar. Door haar jarenlange ervaring kan ze je van alle informatie en tips voorzien, hier hebben wij super veel aan gehad. Na onze kraamweek gaan we met een hoop vertrouwen de toekomst in en daar heeft Perine een grote rol in gespeeld! Wij zullen iedereen Perine als kraamverzorgster aanraden. Liefs, Romy & Robert en James
Fam Molenaar Fam Molenaar schreef op 1 april 2022 om 08:37
(Kraamzorg) Perine is echt fantastisch. Wij gunnen iedereen een Perine die van de kraamweek een feestje weet te maken. Perine heeft veel ervaring met borstvoeding en heeft ons echt heel goed daarmee weten te begeleiden. Ook voor de andere kinderen binnen ons gezin was ze erg lief en wist ze goed te betrekken bij de hun broertje. Kortom: we zijn enorm in de watten gelegd en kijken er echt heel fijn op terug. Perine nogmaals bedankt!
Ronald & Chantal Ronald & Chantal uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op 15 januari 2022 om 16:40
We kunnen niet anders zeggen dan dat we het SUPER vonden om Perine als kraamverzorgster na de geboorte van onze eerste dochter te hebben. Al tijdens het intake gesprek voelde het goed en vertrouwd. Tijdens de kraamweek was het heel fijn dat ze haar zorg aanpaste aan onze wensen en behoeftes. Ze deed dit met een hoop rust, kennis en vertrouwen waardoor het eigenlijk een feest was om haar in huis te hebben. Na de kraamperiode gaan we met een hoop vertrouwen de toekomst tegemoet en daar heeft Perine een hele grote rol in gespeeld!
John en Esther John en Esther uit Ridderkerk schreef op 21 november 2021 om 17:37
Wat zag ik na 2 eerdere kraamperiode's waarvan de 1e echt verschrikkelijk was op tegen de 3e kraamperiode. Lang getwijfeld of we überhaupt kraamzorg wilde. Vorig jaar ons ingeschreven bij Perine en vanaf het eerste moment was er een klik en voelde het goed en vertrouwd. Toen onze zwangerschap een miskraam werd was Perine heel betrokken en waren we 2 maanden later overtuigd om Perine te mailen toen we weer zwanger waren. Toen zij in september bij ons op intake kwam wist ik meteen zeker ja dit gaat een fijne kraamtijd worden. Ze was eerlijk, open en straalde liefde uit vooral naar onze 2 andere kindjes wat ik het allerbelangrijkste vond. Toen het moment aanbrak dat onze kleine dwarsligger geboren ging worden was ook Perine heel betrokken bij de ontwikkelingen rondom de geboorte en toen onze Sara er eenmaal was en we naar huis mochten is er een hele fijne kraanweek gecreëerd. Ze was heel kundig, zorgzaam en lief. Wist op de 1e dag al gelijk dat ik uitbreiding nodig had en wat was dat achteraf fijn. 8 dagen lang zijn we in de watten gelegd. Echt een kraamverzorgende die voor haar vak staat. Een dikke 10 als je Perine een cijfer zou moeten geven.
Familie Zwep Familie Zwep uit Zwijndrecht schreef op 5 oktober 2021 om 17:57
Wat een feest was het om Perine als kraamhulp te hebben. Wij kijken terug op een fantastisch mooie kraamweek, niks fijner dan dat. Ze is enorm kundig in haar vak, weet heel goed hoe ze jou op je gemak stelt en zorgt ervoor dat alles helemaal op orde is. Daarnaast heeft ze ook mijn thuisbevalling super goed begeleid, en voelde ik mij 100% op mijn gemak. Ik kan niet anders zeggen dan dat Perine echt een topper is die ik zeker aan zou raden!
Familie koring Familie koring uit Rhoon schreef op 21 september 2021 om 11:50
Wat zag ik op tegen de kraamperiode, na 2 kinderen en niet zo leuke kraamtijd. Via mijn schoonzus bij Perine terecht gekomen, wat een topper is dit zeg. Professioneel en super lief ook voor de rest van het gezin. Dankzij Perine een kraamtijd gehad zoals het hoort te zijn, alleen maar genieten en goede zorg voor moeder en kind. Ik zou haar iedereen aanbevelen. Lieve Perine nogmaals dank voor al je goede zorgen en een onvergetelijke kraamtijd. Veel liefs Dave Davina Viënna Joe en Rois
Marisha Marisha uit Ridderkerk schreef op 7 september 2021 om 19:27
Yeahh… Ik was gelukkig op tijd met aanmelden bij Perine en ze had een plekje in alle drukte. Bij ons eerste kindje waren we ook al onwijs tevreden en moest en zou ik Perine ook weer bij deze kleine hebben als Kraamzorg haha. Ik heb een super fijne week achter de rug. Goede zorgen voor ons, maar ook gezellig en relaxed. Alles in overleg en voor alles is samen zoeken naar een oplossing. ALLEEN MAAR LOF:) Dikke kus fam. Janssens
Leoni en Max Leoni en Max uit Hendrik-Ido-Ambacht schreef op 11 augustus 2021 om 12:36
Wij zijn heel blij dat we dit pareltje hebben gekozen voor onze kraamweek. Een hele fijne week gehad met Perine. Het contact is de perfecte balans tussen formeel en informeel. We hebben een hoop geleerd en uitgeprobeerd, maar het was tegelijkertijd gezellig. Ook totaal niet vreemd om ineens een week een "vreemde" in huis te hebben. Verder leek het wel een goed hotel in ons eigen huis, alles was netjes aan kant en dat is heerlijk om deze zorg even niet te hebben in de eerste week. Bij een tweede zullen wij Perine direct weer kiezen. We snappen na onze ervaring helemaal dat ze zo snel "volgeboekt" is. Perine je bent een topper!
Saskia Sturrus Saskia Sturrus uit Hendrik Ido Ambacht schreef op 12 mei 2021 om 16:35
Onze kraamweek was oprecht een feestje, Perine is super lief voor iedereen in het gezin! En daarnaast heel professioneel, ze heeft de meest handige tips en van alles bij de hand om uit te proberen en zelf te ‘oefenen’. Ze voelt onwijs goed aan wat je nodig hebt, waardoor je vol zelfvertrouwen begint aan het ‘nieuwe’ leven! Dankjewel lieve Perine! Liefs, Jeff, Sas Millen, Nolan en Phellon
Barbara en Erwin Barbara en Erwin uit Hendrik Ido Ambacht schreef op 10 maart 2021 om 16:09
Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij in Februari gehad. Het was echt een feestje, na het ziekenhuis stond je gelijk op de stoep. Perine luistert heel goed naar je, is super kundig in haar vak en helpt je in wat goed is voor jou en je kindje. We raden Perine iedereen aan, als ze bij je komt is het een echte feestweek met fijne verzorging en gezelligheid. Lieve Perine, bedankt voor deze fijne tijd we hebben veel van je geleerd. Liefs, Barbara, Erwin en Lev!
Jeremy, Michelle en Julia Isabella Jeremy, Michelle en Julia Isabella uit Hendrik Ido Ambacht schreef op 3 februari 2021 om 20:27
Perine heeft ons superfijn opgevangen in de kraamweek. Ook heeft ze ons erg goed geholpen en begeleid met de problemen met de borstvoeding die we hadden en heeft ons alles geleerd voor een goede start als een nieuw gezin. Het voelde echt als een ‘team’. Nogmaals bedankt voor alles Perine!
Familie Lameijer Familie Lameijer uit Hendrik Ido Ambacht schreef op 3 januari 2021 om 19:03
Perine heeft bij de geboorte van onze tweede zoon bij ons gekraamd. Ik zou Perine iedereen aanraden. Zij is kundig, zorgt voor orde en structuur en is betrouwbaar. Dank je wel Perine.