Wie is Perine?

Ik ben Perine van Noort getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. In 1991 heb ik de opleiding tot kraamverzorgende afgerond. Hierna heb ik vele jaren met veel passie gewerkt bij een kraamzorgorganisatie. Begin 2019 heb ik de stap gezet om als kraamzorg ondernemer verder te gaan. Ik ben in het bezit van het diploma kraamverzorgende en ben geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Jaarlijks volg ik de verplichte bijscholingen, onder andere: begeleiding borstvoeding, reanimatie, acute verloskunde en kinder-EHBO. Mijn werk is het mooiste werk van de wereld. Het blijft heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van de eerste dagen van een nieuw leven. Het geeft mij keer op keer veel voldoening als ik de zorg af kan sluiten, wetende dat de ouders vertrouwen hebben in de zorg voor hun kindje. Kraamzorg Perine is aangesloten bij Coöperatie Kraamzorggroep die contracten heeft met alle zorgverzekeraars en voldoet aan alle certificering van de geboortezorg.

Wat mag je van mij verwachten?

Enthousiasme: mijn werk is mijn passie en ik vind het een uitdaging om jouw kraamtijd tot een onvergetelijke periode te maken.

Stabiliteit: Persoonlijk contact vanaf inschrijving en 1 vaste kraamverzorgende tijdens de kraamperiode m.u.v. overmacht situaties.

Zorggarantie: Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op de volledige geïndiceerde uren kraamzorg kunt rekenen. Dus ook in de vakantie periode.

Verzorging: Assistentie bij de thuisbevalling. Verzorging en controle van jou en je baby en het bijhouden van huishoudelijke werkzaamheden. Je krijgt voorlichting en instructie over onder andere (borst)voeding, verzorging, belang van rust, veilig slapen, huilen, hygiëne e.d.

Rust en vertrouwen: Zorg geven die op je persoonlijke wensen en situatie wordt afgestemd. Een kraamperiode waarin je hersteld, uit kan rusten, je kindje kan leren kennen en het huishouden doorgaat. Jou het vertrouwen geven dat je na de kraamperiode zelf de zorg van je kindje en het gezinsleven weer kan oppakken.