Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Ouders van Logan Tygo Ouders van Logan Tygo uit Dordrecht heeft geschreven op 22 oktober 2019 om 10:11
Ongeveer 3 weken geleden bevallen van ons eerste kindje Logan Tygo. Wat komt er tijdens een zwangerschap veel op je af en dan nog niet te spreken over de bevalling die voor iedere vrouw anders wordt ervaren. Maar eenmaal bevallen, je kindje in je armen te hebben, je naar huis mag gaan... en dan? Dan is daar Kraamzorg Perine, een vrouw met een passie voor het vak. Door haar vakkundigheid, ervaring, kalmte en sprankelende persoonlijkheid is zij kanjer van een kraamverzorgster. Het afscheid nemen viel voor mij als kraamvrouw dan ook zeer zwaar. Super bedankt Perine, voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Dikke knuffels van ons! Angela, Paul, Logan Tygo & hondje Stitch.
Familie Dekker Familie Dekker uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 16 oktober 2019 om 07:01
Ondanks de verbouwing tijdens mijn kraamweek was Perine de rust zelve. Een fijne kraamverzorgster en een vakvrouw! Perine onwijs bedankt voor de goede zorgen na de geboorte van onze tweeling. Liefs Peter, Jolanda, Amelie, Oliver & Joshua
Familie Lameijer Familie Lameijer uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 22 juli 2019 om 14:22
Wat was het fijn om Perine in huis te hebben! Zij heeft ons heel erg goed geholpen met onze zoon, het vinden van regelmaat, vertrouwen en structuur in ons gezin. Perine is een vakvrouw in hart en nieren. Een aanrader voor iedereen die kraamhulp nodig heeft.
Joyce Wagenaar Joyce Wagenaar uit Rijsoord heeft geschreven op 14 juli 2019 om 20:20
Perine is een hele fijne kraamverzorgster. Zij is vakkundig, geeft rust en heb een hoop van haar geleerd. Gaat lekker haar gang en zorgt dat het huishouden door gaat. Ook wist zij dat ik een blaasontsteking had, ze had gezien dat ik pijn in mijn buik had. Kortom een echte aanrader! Bedankt lieve Perine!
Lillian van der Giessen Lillian van der Giessen uit Hendrik Ido ambacht heeft geschreven op 25 juni 2019 om 11:51
Perine, wat was het fijn! Je bent een super hulp geweest voor mij, Ties, en Daan! Een kraamverzorgster die ieder gezin hoopt te hebben! Liefs Lillian