Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Ouders van Megan Ouders van Megan uit Ridderkerk heeft geschreven op 8 november 2020 om 18:59
Wat een ontzettend fijne kraamweek hebben wij vorige week gehad. Door het directe contact met Perine stond ze meteen voor de deur toen wij uit het ziekenhuis kwamen. De opstart verliep heel ontspannen en ze nam meteen alle zorg uit handen. Door haar jarenlange ervaring kan ze je van alle informatie en tips voorzien. Iets wat ik als moeder van mijn eerste kindje ontzettend fijn vond. Perine is een professional die zich goed kan aanpassen en totaal niet overmatig aanwezig is. Zelfs onze Franse bull is gek op haar 🙂 Lieve Perine, het was een feestje met jou en we hadden ons geen betere start kunnen wensen.
Familie Garcia Olivo Familie Garcia Olivo uit Hendrik ido ambacht heeft geschreven op 23 september 2020 om 13:34
Wederom een hele fijne bijzondere kraamweek gehad. Ontzettend kunnen genieten en alle zorgen uit handen genomen. Net als bij onze dochter Louá zijn we weer heel goed verzorgd. Een echt gevoelsmens, goede tips en erg fijn in het meedenken. Wij raden iedereen kraamzorg Perine aan. Ga zo door, je bent een topper van een kraamverzorgende. Dikke kus en liefs, Familie Garcia Olivo
Marisha&Jeroen Marisha&Jeroen uit Ridderkerk heeft geschreven op 18 juni 2020 om 15:12
Een super kraamweek gehad! Een hele week in goede handen geweest en voelde mij op mijn gemak met Perine in huis. Mochten we nog een kleine mogen krijgen gaan we weer voor Perine! 100 punten!! Dikke kus van Jeroen, Maris & Noa. Ook Kaya onze Husky was bij seconde 1 verliefd op Perine.
Ronald, Ilse en Simon Ronald, Ilse en Simon uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 19 april 2020 om 16:03
Wat was de kraamweek fijn met Perine! Perine is iemand die goed luistert en kijkt naar de wensen van moeder, vader en kind. Wij hebben veel geleerd, ze legt goed en duidelijk uit. Wij konden zorgeloos onze kraamweek over laten aan Perine. Daarnaast was het erg gezellig met jou Perine! Wij hebben genoten van jouw aanwezigheid.
Renate, Pieter en Gijs Renate, Pieter en Gijs uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 15 februari 2020 om 12:12
Perine heeft moeder en zoon (en vader ook) super verzorgd tijdens de kraamweek. Heeft ons met raad en daad bijgestaan o.a. bij de borstvoeding. En ons heerlijk in de watten gelegd en gezorgd voor een vliegende start van onze zoon Gijs. Het was een feestje om haar in huis te hebben!!! Had nog wel langer mogen duren.
Ouders van Logan Tygo Ouders van Logan Tygo uit Dordrecht heeft geschreven op 22 oktober 2019 om 10:11
Ongeveer 3 weken geleden bevallen van ons eerste kindje Logan Tygo. Wat komt er tijdens een zwangerschap veel op je af en dan nog niet te spreken over de bevalling die voor iedere vrouw anders wordt ervaren. Maar eenmaal bevallen, je kindje in je armen te hebben, je naar huis mag gaan... en dan? Dan is daar Kraamzorg Perine, een vrouw met een passie voor het vak. Door haar vakkundigheid, ervaring, kalmte en sprankelende persoonlijkheid is zij kanjer van een kraamverzorgster. Het afscheid nemen viel voor mij als kraamvrouw dan ook zeer zwaar. Super bedankt Perine, voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Dikke knuffels van ons! Angela, Paul, Logan Tygo & hondje Stitch.
Familie Dekker Familie Dekker uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 16 oktober 2019 om 07:01
Ondanks de verbouwing tijdens mijn kraamweek was Perine de rust zelve. Een fijne kraamverzorgster en een vakvrouw! Perine onwijs bedankt voor de goede zorgen na de geboorte van onze tweeling. Liefs Peter, Jolanda, Amelie, Oliver & Joshua
Familie Lameijer Familie Lameijer uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 22 juli 2019 om 14:22
Wat was het fijn om Perine in huis te hebben! Zij heeft ons heel erg goed geholpen met onze zoon, het vinden van regelmaat, vertrouwen en structuur in ons gezin. Perine is een vakvrouw in hart en nieren. Een aanrader voor iedereen die kraamhulp nodig heeft.
Joyce Wagenaar Joyce Wagenaar uit Rijsoord heeft geschreven op 14 juli 2019 om 20:20
Perine is een hele fijne kraamverzorgster. Zij is vakkundig, geeft rust en heb een hoop van haar geleerd. Gaat lekker haar gang en zorgt dat het huishouden door gaat. Ook wist zij dat ik een blaasontsteking had, ze had gezien dat ik pijn in mijn buik had. Kortom een echte aanrader! Bedankt lieve Perine!
Lillian van der Giessen Lillian van der Giessen uit Hendrik Ido ambacht heeft geschreven op 25 juni 2019 om 11:51
Perine, wat was het fijn! Je bent een super hulp geweest voor mij, Ties, en Daan! Een kraamverzorgster die ieder gezin hoopt te hebben! Liefs Lillian